Játék a köbön

+36-20-430-6427
Nyelvek : hu
0
Keresztnév mező kitöltése kötelező!
Vezeték név mező kitöltése kötelező!
Nem szabványos e-mail cím!
Email cím mező kitöltése kötelező!
Az e-mail cím már foglalt!
Jelszó mező kitöltése kötelező!
Érvényes jelszót kell megadni!
6 vagy több karakter kell a jelszónak!
16 vagy kevesebb karaktert kell megadni!
A két jelszó mező tartalma nem egyezik.!
A vásárlási feltételek még nincsenek elfogadva!
Ismeretlen hiba!
Sajnos valamelyik azonosító nem stimmel!
Nincs megerősítve a regisztrációja.
Az adminnak is meg kell erősítenie a regisztrációt!
Az adminisztrátor átmenetileg letiltotta a bejelentkezési lehetőségét!

Szivárvány

További képek

Szivárvány

Ter. állapot: Raktáron

Termék leírás

Szivárványos építő, formafelismerős, multifunkciós fajáték.

9.800 Ft (Bruttó)

Kód: 16314

Gyártó: Fauna Trade

Bővebb leírás

Egyedülálló, sokrétű, dekoratív termékünk a szivárványt formázó fajáték. A játék öröme mellett a kicsik új ismereteket szerezhetnek a környezetről: könnyedén szemléltetheted a gyermekednek, hogyan képződik a szivárvány. A játékot kisebb-nagyobb gyermekekkel együtt is használhatod, de remekül fog szórakozni a csemetéd, akár egymaga is.

Számos különböző módon játszhattok vele:
1. A vízcseppek puzzle figuraként funkcionálnak. Akár 3 éves gyermeked is próbálkozhat a helyükre illesztésével. A cseppek kiemelkednek a felhőből, így könnyű megragadni őket.
2. A vízcseppek hátsó oldalán lévő pöttyöknek köszönhetően a gyermeked könnyedén megkülönböztetheti őket egymástól, sőt, akár szám szerint sorrendbe is teheti azokat. Az első csepp hátulján 1 pötty van, a második csepp hátoldalán 2 pötty, és így tovább... A 3-4 év közötti gyerekeknek segít a mennyiségek megértésében, és a számolás elsajátításában. Emellett könnyen ellenőrizhetik is magukat.
3. Ebben a játékban a szivárvány megfelelő színsorrendjében kell visszahelyezni az íveket az árbocra. A finommotoros mozgás fejlesztésén túl segít kisfiadnak, vagy kislányodnak a színek és méretek közti különbség megértésében is. Már 3 éves gyerekek is használhatják.
4. Ha a szivárványíveket egymás mögé állítja fel a lurkód, máris felépítette egy golyós játék kapuit. A feladata, hogy átgurítsa az összes kapun a golyót, mely annál nehezebb, minél messzebbről történik. 3-5 év között gyerekeknek ajánljuk, és akár csoportban is játszhatják.
5. Az egykezes egyensúlyjátékhoz a 3-4 éves gyermeked még igénybe veheti a napsugarat szimbolizáló filc anyagot. Az ügyesebbek és a felnőttek; esetleg Te magad e nélkül is próbálkozhatsz.
6. A kétkezes egyensúlyjátékban kisfiadnak, vagy kislányodnak mindkét kezét használnia kell. Nagyban fejleszti a koncentrációs képességét, így valódi kihívást nyújt, és megannyi sikerélményt rejt számára.
7. Szivárvány-virágot is építhettek az árboc köré, kreatív módon. Ehhez szintén mindkét kezetekre szükség van.
8. A legnagyobb kihívás a 4-99 éves korúak számára, ha árboc használata nélkül próbálják a szivárvány-virág építését. A cél az összes alkatrész felhasználása.

Ha odébb szeretnéd tenni a játékot és felemeled, nem hull darabjaira; a fa-vízcseppek a helyükön maradnak. 

Játék tartalma: 6 db szivárvány elem, 1 dbgolyó, 5 db vízcsepp, 1 db filc Nap, 1 db alaplap

Ajánlott: 3 éves kortól